Galaxy blog: Frissítés érkezett a Galaxy S4 Google Play kivitelre

Nemrég került piacra a Galaxy S4 speciális kivitele, mely a Google Play Edition utótagot kapta, a nevéhez hűen pedig kizárólag a Play Áruházban lehet hozzájutni. A telefon különlegessége, hogy a Samsung által fejlesztett TouchWiz felhasználói felület helyett a gyári Holo UI-jal kerül forgalomba, a megjelenéskor Android 4.2.2-t futtatva. A Google ígéretett tett, hogy a Play Edition készülékek is igen hamar, nem sokkal a Nexus-ok után megkapják majd a frissítéseket, a keresőóriás pedig nem is beszélt a levegőbe, a napokban meg is érkezett az Android 4.3 a Galaxy S4 Google Play Edition telefonokra.

A frissítés körülbelül 150 MB méretű, Over The Air módon érkezik, azaz telepítés végett nem kell csatlakoztatnunk a készüléket egy számítógéphez. Így természetesen az összes, az Android 4.3-ban eszközölt újítás elérhetővé válik a készüléken, mint például az OpenGL ES 3.0 és a Bluetooth LE támogatás; további információért a részletes rendszerbemutató cikkünket ajánljuk.

Előzmények

  • Élő közvetítés a Google sajtótájékoztatójáról

    A Google sajtótájékoztatója magyarországi idő szerint délután hat órakor kezdődik, a pletykák szerint új Androidot és Nexus készüléket is bemutatnak majd.