Galaxy blog: A CES-en is készül valamire a Samsung

Kevesebb mint egy hónap múlva kezdődik Las Vegasban a 2016-os évre tervezett Consumer Electronics Show, rövidebb nevén a CES. A vállalatok az idő szűke miatt folyamatosan közlik eseményeik időpontját, nemrégiben például a Sony küldte ki a meghívókat. Most a Samsungon volt a sor, akik január 5-én fognak valamit bejelenteni.


[+]

A mindössze 45 percesre tervezett műsorról egyelőre semmilyen részletet nem közöltek a dél-koreaiak, így nem lehet tudni, hogy milyen eszköz mutatkozik be hivatalosan, már ha egyáltalán lesz valamilyen leleplezés. Új csúcsmodellek piacra kerülésére kicsi az esély, egyrészt a Samsung nem az amerikai kontinensen szereti megtenni ezt a jelentős lépést, hanem inkább a Mobile World Congress vagy külön esemény keretében hívja össze a nagyérdeműt, másrészt pedig a cégnél meg szokták várni az egy éves termékciklus végét. Sokkal valószínűbb, hogy a középkategória legerősebb tagja, a Galaxy A9 mutatkozik be, amit már egyébként múlt hétre vártak az elemzők. Egyéb újdonságokról nem lehet tudni, persze háromnegyed óra alatt is lehet meglepetéseket okozni.

Előzmények

  • Samsung Gear S2 - egy gyűrű mind felett

    Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?

  • Samsung Level On Wireless Pro bemutató

    A dél-koreai gyártó frissítette a fülre ülő párnákkal ellátott fejhallgatóját, az új modell vezeték nélküli, mindamellett pedig a hangminősége sem romlott.

  • Samsung Galaxy S6 edge+: plusz méret, plusz tudás, plusz pénz

    A nagyítókúrán járt Galaxy S6 edge+ phablet méretben is mutatós és villámgyors készülék, a +1 gigabájt RAM és a kézi kamerafunkciók pedig hasznos, ám drága extrák.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?