Frissíti az iPhone 5c-t az Apple?

Hirdetés

Az Apple a napokban mutatta be legújabb dokkolóját, mely a Lightning csatlakozóval rendelkező eszközökhöz készült, ezt pedig számos készülékkel próbálta meg saját honlapján is illusztrálni. És itt jön az érdekesség, hiszen egy iPhone 5c is az eszközök és fotók között szerepel, ám ha jobban megnézzük az alant is látható képet, a home gomb megváltozott. Eredetileg ugyanis egy sima gomb található a mobil alján, most viszont már egy ujjlenyomat-olvasós Touch ID látható.

Felvetődik viszont a kérdés, hogy a render kép elkészítése során vétett ekkora hibát az Apple egyik alkalmazottja, vagy a közeljövőben vérfrissítésen esik keresztül a tavaly előtt bemutatott, műanyag házba csomagolt iPhone. Szó volt már egyébként egy kedvezőbb árű készülékről, amibe szintén bekerül majd a Touch ID, bár azért ez eddig mindig az aktuális csúcsmodellek privilégiumba volt. Hogy mi az igazság, az a következő időszakban kiderül, mindenesetre fura lenne, ha az 5c-t ennyi idő után kipofozná a cupertinói vállalat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Nem vagyok én iPhone 6 Plus

    Így hirdeti magát a kezünkben lévő, fémkeretes uleFone Be Touch 2, pedig egyértelmű, hogy melyik készülék inspirálta a Full HD-s, ujjlenyomat-olvasóval ellátott phabletet.

Előzmények

Hirdetés