Fotókon látható a Nokia Lumia 830

Hirdetés

A Nokia nem igazán tudja titokban tartani a Lumia 830 kilétét, pedig a hivatalos bemutatóra a szeptemberi IFA kiállításig még várni kell. A készülékről már egy szó szerint beszédes videó, valamint néhány információ is napvilágot látott, most pedig újabb fotók szivárogtak ki az internetre. Az első, Nokia by Microsoft felirattal érkező termék ugyanazzal a 20 megapixeles OIS kamerával mutatkozhat be, mint amit a Lumia 1520-ban és a Lumia 930-ban láthattunk.

A további pletykák szerint a Lumia 830 4,5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzőt kaphat, a hardveres teljesítményért pedig egy Snapdragon chipset lesz felelős (pontos típusa egyelőre nem ismert), mellyel a 4G/LTE támogatás is biztosítva lesz.

A finnek újdonsága az előbbieken kívül microSD kártyával bővíthető 16 GB-os belső tárhellyel és Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel kerülhet forgalomba, a hivatalos bemutatóra pedig a berlini IFA rendezvényen kerülhet sor, ahol a Lumia 830-cal együtt a Lumia 730-ról is lehull majd a lepel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Újabb fotókon a Lumia 830

    A brazil hírközlési felügyelet jóvoltából vált elerhetove a képalkotásra kiegyezett Windows Phone modell felhasználói útmutatója.

Előzmények

  • Nokia Lumia 635 - negyedik fokozat

    Megérkezett hozzánk a Lumia 630 4G modemmel felvérezett ikertestvére. A Lumia 635 tesztjében elsősorban a szélessávú adatképességekre vagyunk kíváncsiak.

  • Nokia Lumia 930 - ablak, fém tokozásban

    Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.

  • Nokia Lumia 630 - okos folytatás

    A finnek újdonsága jól illeszkedik az elérhető árú Lumiák szériájába, hiszen szép, kellemes a tudása, ár/érték aránya pedig elődeinél is jobb.

  • Nokia Lumia 525 - RAM-bó’ jobb, mint Rambo

    Frissült a legolcsóbb Lumia, az 525-ös azonban nem sokban tér el elődjétől, viszont továbbra is jó áron kelleti magát, ez is lesz olyan sikeres, mint az 520-as.

Hirdetés