Fotókon az Huawei Mate8?

A Huawei egyik tavalyi csúcskészüléke a remek Ascend Mate7 volt, ami prémium fémházas kivitelezésével, remek üzemidejével, fejlett EMUI szoftverével és gyors ujjlenyomat-olvasójával a mi ajánlott plecsninket is elhódította. A folytatás hamarosan érkezhet, talán a márciusi MWC-n.

Ilyen lehet z Huawei Mate8
Ilyen lehet a Huawei Mate8 (forrás: Sasga Babyuk)

A most közzétett képek is arra utalhatnak, hogy a készülék néhány héten belül bemutatkozhat, és mivel úgy tudni, hogy az Ascend P8 (vagy csak P8, az Ascend előtag ugyanis eltűnhet) csak áprilisban mutatkozik be, a következő phablet talán a Huawei március 1-jei MWC-s eseményen mutatkozik be.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Ascend G7 - ár-rés a pajzson

    A kínai gyártó egy olyan középkategóriás készüléket alkotott, amibe nagyon nehéz belekötni. Prémium minőség, remek szoftver, szuper akkumulátor, de mindezért túl sokat kérnek.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

Hirdetés