Fellélegezhetnek a Lumia 535 tulajdonosok

Hirdetés

Ahogy a mi is felfigyeltünk rá tesztünkben, úgy a világon számos felhasználói panasz érkezett az első Microsoft Lumia készülék érintőkijelzőjének meglehetősen gyenge érzékenységére. Az 535-ös készülék ugyanis számos alkalommal egyszerűen képtelen volt lekövetni a gyors ujjmozgásokat, amire a redmondi vállalat azonnal reagálva megnyugtatta a tulajdonsokat, hogy hamarosan érkezik majd a hibát orvosoló frissítés.

Lumia 535 szoftverfrissítés

Az update most megérkezett, ráadásul pár nappal az ígért dátum előtt letölthetővé vált a csomag, amiért piros pont jár a Microsoftnak (ha már elsőre nem sikerült jól megoldani a dolgot). Nem ez egyébként az egyetlen újdonság, amit a szoftveres pakk magában foglal. A Cortana személyi asszisztens mostantól több országban elérhetővé vált, a legördülő információs függönyben pedig már gyorskapcsoló tartozik a mobil adatforgalom ki- vagy bekapcsolásához. Ezen felül természetesen apróbb hibajavításokra is számítani lehet, melyekről nincs részletes lista. A frissítés után már a WP 8.10.14219.341-es verziója fut a telefonon, a build-szám pedig a 02054.00000.14485.370xx-re módosul. Az OTA elérhetőségéről a Microsoft ezen oldalán lehet tájékozódni.

Előzmények

  • Microsoft Lumia 535 Dual SIM - egy új remény

    Tesztalanyunk az első olyan okostelefon, mely már a redmondi cég égisze alól került ki, az alsó kategóriába szánták, qHD IPS kijelző, 5 megapixeles kamera és Snapdragon 200 jellemzi.

  • Nokia Lumia 735 - maga felé hajlik a keze

    A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.

  • Nokia Lumia 635 - negyedik fokozat

    Megérkezett hozzánk a Lumia 630 4G modemmel felvérezett ikertestvére. A Lumia 635 tesztjében elsősorban a szélessávú adatképességekre vagyunk kíváncsiak.

  • Nokia Lumia 930 - ablak, fém tokozásban

    Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.

Hirdetés