Érkezik a Redmi Pro Mini?

Nem egy Pro utótagú készüléke van a Xiaominak, a minap bemutatkozott Redmi Pro ugyanakkor nem rendelkezik semmilyen számozással (mint mondjuk a Redmi Note 3 Pro), ezzel is utalva sajátos mivoltára és egy új széria indulására. A Redmi Pro egy 5,5 hüvelykes phablet Helio X20-as vagy X25-ös SoC-vel, 3 vagy 4 gigabájt RAM-mal és először a Xiaomitól, OLED típusú kijelzővel. Hamarosan érkezhet a második ilyen masina, legalábbis kínai kémforrások szerint. A Redmi Pro Mini 5,2 hüvelykes OLED megjelenítőjével csak a nagy testvérhez képest mondható mininek, a forrás szerint ugyanis a ketyere 4000 milliamperórás akkumulátort kap, és a kettő együtt aligha eredményez apró zsebkészüléket.

Hamarosan érkezik a Redmi Pro Mini is?
Hamarosan érkezik a Redmi Pro Mini is? [+]

A hardveres felhozatal mindenesetre ígéretesen hangzik: a Full HD kijelző alatt ezúttal a nyolcmagos Snapdragon 652 tehet jó szolgálatot, változó RAM és tárhely kombinációval. Megmarad a fémház, a hátlapra a fenti poszter szerint ugyanakkor csak egyetlen kameralencse kerül, a Redmi Pro dupla megoldásával szemben. Az ujjlenyomat-olvasó nem maradhat le (a home gombba építhetik), ahogyan a 9 volt / 2 amperes gyorstöltés sem. A forrás szerint a 3/32 gigabájtos kiszerelés 1500 jüanért (63 ezer forint), a 4/32-es (elírás?) 1700 jüanért (71 ezer forint), a 4/128-as pedig 1900 jüanért (80 ezer forint) lehet a vásárlóé – már ha forrás hiteles és valóban érkezik a Redmi Pro mini változata.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi Note 3 Pro - teljesítménytúra

    Az eddig is remekelő Redmi Note 3 még erősebb hardvert, nagyobb felbontású kamerát és microSD kártyaolvasót kapott a mutatós fémház és a hatalmas telep mellé.

  • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

    Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

Hirdetés