Érkezhet a Xiaomi Mi Note Plus

Hirdetés

A Xiaomi töretlenül fejlődik, ami nem csak egyre nagyobb piaci részesedést, hanem egyre többféle és jobb termékek piacra dobását jelenti. A szerényebb tudású Mi Note már elstartolt (már ha egy Snapdragon 801-es phabletet lehet szerény jelzővel illetni), és hamarosan a Snapdragon 810-es, 4 GB RAM-os Mi Note Pro is a boltok polcaira kerül. Ezzel még valószínűleg nincs vége a Mi Note-ok sorának, a Geekbench szintetikus teljesítményteszt adatbázisában felbukkant ugyanis egy Mi Note Plus nevű készülék, amely kínai lapértesülések szerint az 5,7 hüvelykes Mi Note Pro még nagyobb kijelzős változata lehet.

Már bambusz hátlappal is elérhető a stílusos Mi Note phablet
Már bambusz hátlappal is elérhető a stílusos Mi Note phablet

Idő közben egyébként elstartolt a fent látható, bambusz hátlapos Mi Note is 370 dolláros áron, úgyhogy a Xiaominál a stílusra is odafigyelnek. Szintén a kínai gyártóval kapcsolatos hír, hogy a Microsoft legutóbbi blogbejegyzésében megemlítette a Xiaomit, mint partnerét, illetve azt, hogy bizonyos Mi-4 tulajdonosok részt vehetnek a Windows 10 tesztelésében, annak Preview változata ugyanis szűk körben elérhető lesz készülékükre. Ez alighanem azt jelenti, hogy a Xiaomi is tervbe vette Windows 10-es eszközök gyártását, tovább bővítve amúgy sem szűkös portfólióját. Azt persze egyelőre nehéz megjósolni, hogy ilyen készülékek valaha napvilágot látnak-e.

Azóta történt

Előzmények

  • 15 millió Mi Note fogyhat idén

    Szakértői becslések szerint tarolhat a piacon a Xiaomi két új csúcskategóriás phabletje, és már most, az előjegyzési fázisban óriási irántuk az érdeklődés.

  • Újabb információk a Xiaomi Mi Note Próról

    Kiderültek a QHD-s csúcskészülék méretei és egy-két extra funkciója is, ezek pedig még izgalmasabbá teszik a Xiaomi új zászlóshajóját.

  • Xiaomi Mi 4 - MInőségi irány

    Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.

Hirdetés