Érkezhet az Xperia Z3 Tablet Compact

Tabletes vonalon visszafogott, ám decens kínálattal rendelkezik a Sony. A tavalyi Xperia Tablet Z és folytatása, Z2 Tablet is 10 hüvelykes kijelzővel, kecses készülékházzal, IP védelemmel és rendkívül szemrevaló megjelenéssel nyerte el tetszésünket. Kisméretű Xperia tablet azonban még nem érkezett, méretben lefele haladva a következő termék a Z Ultra phablet.

Érkezhet a Sony Xperia Z3 Tablet Compact

A japánoknál azonban, úgy tűnik, készülőben van egy kompakt méretű táblagép, a hír forrása pedig maga a Sony, pontosabban a holland TechStatic oldal, amely a BSC10 kódjelű dokkolós Bluetooth hangfal termékleírását böngészve bukkant rá az Xperia Z3 Tablet Compact elnevezésre, a támogatott készülékek listája között. A kisméretű tabletről semmi információ vagy részlet nem derült ki, azonban a termék neve a leírásban eléggé valószínűvé teszi, hogy valóban készülőben van, és jó eséllyel a szeptember 3-ai, berlini Sony sajtótájékoztatón hullhat le róla a lepel, az Xperia Z3 és Z3 Compact okostelefonokkal egyetemben. Stábunk ott lesz a helyszínen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia Z2 Tablet - a légtornász

    Elképesztően karcsú, szinte légies táblagép a Sony újdonsága, amely erőnek sincs híján. Az üzemidő azonban kissé kevéske, ráadásul igencsak megkérik a szépség árát.

  • Sony Xperia Z Ultra - a név kötelez

    A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.

  • Sony Xperia Tablet Z - gyönyörűségem

    Lélegzetelállító külsővel, erős hardverrel és IP57-es minősítéssel érkezik a japánok újdonsága, alig van hibája, de az ára sem alacsony.

Hirdetés