Épp csak a Samsung logó maradt le az Elephone S7-ről

Az Elephone szeret néha olyannyira korán beszámolni egy-egy érkező modelljéről, hogy csak renderképeket tud felmutatni – hírünk főszereplője, az S7 is sajtófotókon bukkant fel először pár napja, méghozzá a gyártó Facebook oldalán. Ma újabb adalékinformációk derültek ki, és kezd egyre kevésbé valamiféle rossz tréfának tűnni, hogy ők is piacra kívánnak lépni egy S7-tel, mármint azzal az S7-tel, csak saját képmásukra szabva.

Az Elephone S7
Az Elephone S7

A fém oldalkeret és elöl-hátul ívesre csiszolt üveglap persze még önmagában nem leplezné le a dizájnerek márkafanatizmusát, elölről viszont tényleg csak a Samsung logó hiányzik, hogy az idei Galaxy csúcsmodellekre ismerjen az ember. Vagy a tavalyiakra, a zöld változat a 2016-os modellek sajátja volt. Márpedig a fenti eszköz érkezik, és az Elephone már az árat is belőtte: 100 és 190 dollár közé lehet várni az Elephone S7 különféle tárhely/RAM kiszereléseit, köztük az egyik bizonyosan 32/3 gigabájtos lesz.


[+]

A készüléket a hivatalos közösségi oldal szerint a tízmagos Helio X20, az AndroidPit információi szerint viszont a kissé felturbózott Helio X25 hajtja majd meg. Előre 8 megapixeles kamera kerülhet, hátra pedig 16-os, ezúttal nem középre, hanem balra tájolva, hogy azért különbségek is legyenek. Az 5,5 hüvelykes, Full HD megjelenítő alighanem optikai trükköt vet be, hogy az oldalsó káva a lehető legvékonyabbnak tűnjön, a panel maga viszont aligha lesz ívelt a kerekdedre csiszolt üveglap alatt. A hivatalos start dátuma még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Elephone P9000 - hátrébb az agyarakkal!

    Az ázsiai csorda új, nyolcmagos SoC-kal és négy gigabájttal szerelt tagja papíron korrektül hangzik, élőben remekül néz ki, de valahogy mégsem halljuk az elefántdübörgést.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Elephone P6000 - modern idők

    Korszerű 64 bites processzor, Lollipop, LTE és 13 megapixeles kamera is van a kétkártyás P6000-ben, amely már hazánkban is hivatalosan kapható.

Hirdetés