Először látható képeken a Galaxy C5

Bizonyára sokan emlékeznek az SM-C5000 modellszámú Samsung készülékre, amiről számos adat napvilágot látott az utóbbi időben, és minden valószínűség szerint Galaxy C5 néven kerül forgalomba. Nos, most már fotók is felkerültek róla az internetre, amin látható, hogy fémből készült a burkolat, ami egyértelműen ígéretesnek mondható.


[+]

A mobil hátulja egyébként egy picit elüt az eddig látott dél-koreai telefonoktól, bár a főbb stílusjegyek megmaradtak. Hátul a kamera mellett látható a dupla tónusú ledes villanó, erre sem volt még példa, és oldalról megfigyelhető, hogy a modul jelentősen kiemelkedik a házból.


[+]

A hardveres összeállításról már lehet tudni, hogy a Galaxy C5-ben egy Snapdragon 617 chipset duruzsol majd, a processzor nyolcmagos, a grafikus feladatokat az Adreno 405 látja el, az alkalmazások futtatását nem kevesebb, mint 4 gigabájt RAM segítheti.


[+]

Az Android 6.0.1 Marshmallow operációs rendszer működését az 5,2 hüvelykes kijelzőn követhetjük végig. Az eszköznek elvileg lesz majd egy nagytestvére is, méghozzá Galaxy C7 néven, mindkettő a hónap végén mutatkozhat be hivatalosan.

Azóta történt

Előzmények

  • A Samsung C7 is teljesítményteszten járt

    Ütős középkategóriásnak ígérkezik a várhatóan nemsokára bemutatkozó Samsung C-sorozat legerősebb tagja.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés