Előrendelhető Európában az Oppo F1

Hirdetés

Év elején lehetett arról hallani, hogy az Oppo a kamerás képességekre komolyabb hangsúlyt fektetve mutatja be az F-szériát, néhány napra rá pedig be is mutatkozott az Oppo F1, ami a sorozat első darabja. A készülék Qualcomm Snapdragon 616 rendszerchippel került piacra, ehhez 1,7 GHz-es, nyolcmagos Cortex-A53 processzor, Adreno 405 grafikus gyorsító, 3 gigabájt RAM és 16 gigabájtos, bővíthető tárolóegység tartozik. A hátlapon lévő kamera 13 megapixeles, optikája f/2.2 rekeszértékű, gyengébb fényviszonyok között pedig szimpla ledes villanót hívhatjuk segítségül. A szelfik készítésére használható előlapi egység 8 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű optikával és 1/4"-es szenzorral, szoftveresen rengeteg utólagos effekt áll rendelkezésünkre, segédfénynek pedig a kijelzőt tudja használni az eszköz.

Előrendelhető Európában az Oppo F1
[+]

Az európai Oppostyle-on mostantól lehet előrendelni az F1-et, egyelőre csak 5 eurót kell fizetni, a vásárlás véglegesítéséhez összesen 229 eurót kell majd letenni, a vevők ajándék szelfibottal is gazdagabbak lesznek a mobilon kívül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott az Oppo F1

    A kínai gyártó lerántotta a leplet az első F-szériás mobiljáról, ami elsődlegesen a kamerás képességeivel kíván villantani.

  • Egyre többet tudunk az Oppo F1-ről

    Tegnap még csak az Oppo F-szériájának érkezéséről adtunk hírt, ma már az is körvonalazódik, hogy az első modell milyen adottságokkal rendelkezik majd.

  • Érkezik az Oppo F-szériája

    A gyártó új szériája olyan eszközöket fog tartalmazni, amik fényképezési képességeikkel emelkedhetnek ki a többi mobil közül.

Hirdetés