Hirdetés

Előben is lebukott a Le Pro 3

Ha hinni lehet a pletykáknak, a LeEco Le Pro 3 lesz az első 8 gigabájt RAM-mal szerelt okostelefon, amelynek a csúcskiszerelése ráadásul 256 gigabájtos tárolót kaphat. Hogy mindez, illetve a Snapdragon 821-es SoC használata valóban igaz-e, szerdán kiderül, akkor tartja ugyanis nagyszabású sajtóeseményét a kínai tartalomszolgáltató, kereskedő és eszközgyártó óriás, a szóban forgó mobilt a legszerencsésebbek mindenesetre már használhatják.


[+]

A Weibón publikált képek egy fémházas phabletet mutatnak meg a nagyvilágnak, a többi LeSupermobilra egyébként meglehetősen hasonlító formavilággal, méretes kameramodullal és hátlapi ujjlenyomat-olvasóval. Az óriásmobil annak ellenére nem tűnik az alsó képen túl vastagnak, hogy a pletykák 5000 milliamperórás akkumulátorról szólnak, a LeEco pedig az üzemidő előnyeire célozgat az iPhone-ok ellenében.

A Le Pro 3 5,7 hüvelykes QHD panellel, egy gyengébbik kiszerelés pedig 5,5 hüvelykes FHD megjelenítővel startolhat el, az utóbbi „csak” 4070 milliamperórás akkumulátorral, 6 gigabájt RAM-mal, 64 gigabájtos tárolóval, ám szintén Snapdragon 821-gyel. A képeken valószínűleg a drágábbik kiszerelés látható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeEco

Azóta történt

  • Fotókon a QHD-s LeEco

    Felbukkant a gyártó új óriásphabletje, ami a gyártóra jellemző formavilággal, de Full HD-nál nagyobb felbontású kijelzővel érkezik.

Előzmények

Hirdetés