Hirdetés

Elkészült a CES és az MWC útifilmünk

Minden évben nagy örömmel vágjuk meg a különféle külföldi kiállításokat bemutató videóinkat, hiszen ezek a felvételek kiválóan megőrzik az emlékeinket, évente egy-két alkalommal a szerkesztőségben is vissza szoktuk nézni őket, Boggal pedig arra is rájöttünk, hogy a nyaralások emlékeit is sokkal jobb dolog mozgóképbe csomagolni, mint lőni 1000 fényképet, amiket úgysem fogunk soha átlapozni.

Hirdetés

Idén azonban kicsit megcsúsztunk a filmek készítésével, egyrészt azért, mert most először volt annyi eszünk, hogy elég snittet vegyünk fel ahhoz, hogy vállalható anyagokat tudjunk vágni, ezek átnézése, kezelése azonban nem bizonyult egy egyszerű feladatnak. Másrészt viszonylag sok dolgunk is volt az év elején, hamarosan itt a tavaszi Veletech, de Bog szerencsére volt annyira lelkes, hogy két hétvégéjét is rááldozza a filmek vágására.

Mindkét videóban észrevehető a melankolikus zenéből adódó lefelé ívelés a zárójeleneteknél, Bog nem kommentálta választását, úgyhogy a szerkesztőség többi tagja csak találgatásokba tud bocsátkozni ezzel kapcsolatban. Valószínűleg az elmúlás szimbólumáról van szó, hiszen jövőre a CES-re várhatóan Legendd kolléga fog ellátogatni, az MWC-re pedig közel egy évet várnunk kell, és bár ősszel azért lesz egy IFA, oda nem biztos, hogy mindannyian megyünk.

Persze az is lehet, hogy Bog egyszerűen szereti ezeket a számokat; hogy a videók hogyan sikerültek, azt úgyis az olvasóink fogják eldönteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés