Hirdetés

Elérhetővé vált a Honor 7 Lite

Kínában Honor 5C néven mutatkozott be az a mobil, ami Honor 7 Lite névre hallgat itthon, és bár az árazása nyilvánvalóan nem annyira pofátlanul kedvező, mint Ázsiában, még a 79 990 forintos ajánlott fogyasztói ár is kedvezőbb, mint a hardverében szinte teljesen azonos Huawei P9 Lite esetén. Az 5,2 hüvelykes Full HD felbontású IPS kijelzővel szerelt mobil külső burkolata alumíniumból készült, a hátlapjára pedig a kamerán és a vakun kívül ujjlenyomat-olvasó is került.

A képen a fekete/szürke változat látható, de fehér/ezüst és arany színekben is elérhető a termék. A képen a fekete/szürke változat látható, de fehér/ezüst és arany színekben is elérhető a termék.
A képen a fekete/szürke változat látható, de fehér/ezüst és arany színekben is elérhető a termék. [+]

A rendszer alapjait a HiSilicon Kirin 650 rendszerchip szolgáltatja 16 nanométeres gyártástechnológiával, Mali-T830 grafikus gyorsítóval és 2 gigabájt RAM-mal. Természetesen az összes hazai LTE-frekvencia támogatott, és mivel a készülék csak a kártyafüggetlen piacon jelenik meg, a dual SIM-ről sem kell lemondanunk, viszont a tálca második kártyahelyére vagy nanoSIM-et, vagy microSD-t tehetünk, tehát ha két kártyával szeretnénk hálózaton lenni, akkor a 16 gigabájtos belső tároló bővítéséről lemondunk.

Elérhetővé vált a Honor 7 Lite
A képre kattintva galéria nyílik! [+]

A hátlapon 13 megapixeles kamera segíti a képalkotást, f/2.0 rekeszértékű optika és szimpla ledes villanó is jár mellé, a szelfikamera is f/2.0-val büszkélkedhet, 8 megapixeles. Az akkumulátor 3000 mAh kapacitású, a gyártó természetesen kétnapos használati időt ígér, de ez egyáltalán nem tűnik lehetetlennek, ugyanekkora akkumulátor került a P9 Lite-ba is, ami még intenzívebb használat mellett is kibírt bő egy napot. A Honor 7 Lite már megvásárolható itthon, fekete/szürke, fehér/ezüst és arany színárnyalatokban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Honor 7 Lite - névérték

    A Honor tavalyi csúcskészülékének névleg kalóriacsökkentett változata igencsak visszafogott élményt kínál, cserébe a hazai forgalomba szánt verzióból nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Honor 5C

    A HiSilicon Kirin 650-nel együtt debütáló középkategóriás mobil Kínában mutatkozott be, de előreláthatólag Magyarországon is meg fog jelenni.

  • A TENAA-nál is felbukkant a Honor 5C

    Állítólag április 28-án érkezik a következő kedvező árú Honor phablet, amely a kínai hírközlési határóságnál járt engedélyekért.

  • Még ebben a hónapban debütálhat a Honor „5C"

    A remek ár/érték arányú telefon utódja HiSilicon Kirin 650 lapkát kaphat, de gyakorlatilag semmi mást nem tudunk róla.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Hirdetés