Egyre többet tudunk meg az Xperia Z3-ról

Szinte minden gyártó más-más termékfrissítési ciklussal rendelkezik, amíg az Apple évente egyszer mutat be csúcskészüléket, addig a Sony kétszer, a Samsung pedig számtalanszor. A japán gyártó az idei MWC alkalmával rántotta le a leplet aktuális zászlóshajójáról, az Xperia Z2-ről, a szeptemberi IFA kiállítás alkalmával pedig úgy hírlik, hogy az Xperia Z3 is bemutatkozhat. A készülékről már több kép szivárgott ki az internetre, ám egészen eddig nem sokat lehet tudni a hardveres erőforrásról.

Az @evleaks-nek azonban megint sikerült néhány dolgot kideríteni a Z3-ról. Információik szerint ugyanis a D6653 modellszám alatt futó újdonság a Z2-höz hasonlóan 5,15 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 801 lapkakészletet, 2,4 GHz-re skálázott négymagos processzort és 3 GB RAM-ot kaphat. A 20,7 megapixeles G Lens technológiával rendelkező kamera számos szoftveres extrával kecsegtet majd, a 16 GB belső tárhely mellett pedig a microSD bővíthetőség is elég valószínűnek tűnik. Az elvileg Android 4.4.4 KitKattel érkező Z3 tehát egyelőre úgy tűnik, hogy csak marginális változásokat hoz magával, az viszont nem lenne meglepő, ha a KitKat helyet inkább már az Android L teljesítene rajta szolgálatot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

    A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

  • Sony Xperia SP - a jónevű japán

    Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.

Hirdetés