Egyre biztosabb az „iPhone SE" név

Még a pletykagyárosok között sincs egyetértés arról, hogy miként fogják majd hívni a következő iPhone-t, amit elméletileg a március 21-ei eseményen fog bemutatni az Apple. Két lehetőség kínálkozik, az egyik szerint „iPhone SE", a másik szerint „iPhone 5se" lehet a befutó, ám most egy olyan kép látott napvilágot, ami inkább az előbbit erősíti meg. A vélhetően a doboz aljáról készült fotón a 16 GB-os felirat is megfigyelhető, ez szinte biztos az adattároló méretére utal, ilyen verzióban tehát megvásárolható lesz a mobil.


[+]

A csomagolás kínai, valamint az európai szem számára is olvasható leírása szerint biztos az LTE (FDD és TD) támogatás, az NFC, a GPS, a hírek szerint pedig az Apple A9 chipsetre is nagy tétben lehetne fogadni. Érdekes kérdés viszont, hogy 1 vagy inkább 2 GB RAM-ot építenek majd be a cupertinóiak, hiszen az iPhone 6s-nél már jól láthattuk, hogy a multitasking sokkal-sokkal jobb lett a duplájára növelt rendszermemóriának köszönhetően. Hétfőig viszont mindent érdemes fenntartásokkal kezelni, egy ilyen fotót sem tart sokáig hamisítani, biztosat majd az Apple fog mondani, ha egyáltalán tényleg jön a 4 hüvelykes készülék.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Újabb képek az „iPhone 7"-ről

    A kiszivárgott fotókon látható a dupla kamerás kivitelezés, illetve az előlapon is komoly változásokra lehet számítani. Elvileg.

Előzmények

Hirdetés