Egy spray a fólia helyett

Hirdetés

Az Indiegogo közösségi finanszírozással foglalkozó oldalon bukkant fel a Puracoat, amire akkora érdeklődés mutatkozott, hogy a megcélzott 500 dolláros szinthez képest most már több mint 50 ezer dollár gyűlt össze. Egy flakon 18 dollárba kerül (plusz postázási költség) és a cég állítása szerint nagyjából négy telefonnyi fújásra elég.

A nanotechnológiát használó megoldást azoknak ajánlják, akiket idegesít, hogy a fólia buborékos lesz, egy idő után le is jön, ráadásul nem csak a kijelzőt szeretnék védeni, hanem a telefon egészét. A gyártó azt javasolja, hogy bár szerintük egy kezelés egy éven keresztül nyújt védelmet, mégis érdemes megismételni a folyamatot 3-6 hónap elteltével, hogy biztosítva legyen a tökéletes védelem. A fent látható videóban kulccsal és fémszálas szivaccsal mennek rá a telefonra, majd leöntik vízzel és kávéval.

A Puracoat állítólag szabad szemmel nem is látható, a kijelző érintésérzékenysége nem szenved csorbát, tesztelték a hangszóróknál is és azt tapasztalták, hogy a minőség itt sem romlik. Sőt, még az iPhone 5S ujjlenyomat-érzékelőjét sem bántja.

Azóta történt

Hirdetés