Hirdetés

Egy rakás 7T Próból épített zongorát a OnePlus

Játszani is lehet a több európai nagyvárosban felbukkanó különlegességen, ami persze ügyes reklámfogás, 90 Hz képfrissítéssel.

Mire jó egy teljesen káva- és noccsmentes OnePlus 7T Pro? Nyilván telefonálásra, fényképezésre, telekommunikációra, játékra és mindenféle okostelefonos elfoglaltságra csúcssebességen, 90 Hz-es képfrissítéssel, legújabb Androiddal a fedélzeten. Ok, de mire jó 17 darab? Egy teljesen működőképes OnePlus zongora megalkotására, természetesen.

Zongora, 17 OnePlus 7T Pro közbenjárásával
Zongora, 17 OnePlus 7T Pro közbenjárásával

Az ügyes reklámfogás Londontól Párizson át Helsinkiig több európai nagyvárosban is megtekinthető a következő napokban, sőt: az arra érdemesek talán játszhatnak is rajta, és őszintén szólva: amilyen jó ütemben frissíti a gyártó idei és korábbi készülékeit Android és OxygenOS 10-re, az efféle ötletek talán beleférnek szabadidejükben.

Arról mondjuk nem esett szó, hogy az összesen 24480 x 3120 képernyőpixelt kínáló zongora valaha megvásárolható lesz-e – gyanítjuk, hogy a válasz nem. De azért 17 darab helyett egyetlen, árva 7T Pro se feltétlenül rossz vásár.

Előzmények

Hirdetés