Egy nap alatt elérte célját az új CulCharge PowerBank

A népszerű Indiegogo kampány keretében indult útjára a CuCharge Powerbank, ami valójában egy 3 az 1-ben eszköz. A viszonylag kicsinek számító szerkezet ugyanis nem csak – elődjéhez hasonlóan –adatkábelként, hanem akkumulátorként, ezzel együtt pedig külső energiaforrásként is szolgál, köszönhetően a beépített 1000 mAh kapacitású telepnek.

A verziótól függően 27 vagy 36 dolláros kütyü a microUSB vagy Lightning csatlakozóval ellátott készülékekhez kapcsolható, így a legtöbb Android, Windows Phone és iPhone tulajdonos élvezheti majd a CulCharge előnyeit. Az Indiegogo oldalán a fejlesztők célja 60 ezer dollár begyűjtése volt, amit egy nap alatt elért a kampány, most kicsit több mint 74 ezer dollárnál jár a befolyt pénzmennyiség. A világ legkisebb 1000 mAh-s energiaforrásával rendelkező eszközként is emlegetett újdonság a közeljövőben a boltok polcaira is felkerül majd.

Azóta történt

  • Ubik Uno: irány a Kickstarter!

    A készüléket közösségi támogatásból szeretnék finanszírozni. A masina oldalkeret nélküli, 5,5 hüvelykes kijelzővel, MediaTek MT6795 chipsettel és 20 megapixeles kamerával kerül forgalomba.

Előzmények

Hirdetés