Egy dél-koreai brossúrán bukkant fel a Samsung Galaxy A8

Egyre közelebb kerülünk a Samsung Galaxy A8 hivatalos bemutatójához, a TENAA és az FCC jóváhagyását már megkapta a mobil, egyre többet tudunk a specifikációról is, most pedig egy prospektuson láttuk visszaköszönni a phabletet, ami a középkategória felső szegmensében próbálkozhat komoly eladásokat hozni.

Egy dél-koreai brossúrán bukkant fel a Samsung Galaxy A8
[+]

A specifikációból kiderült, hogy a 158 x 76,8 x 5,9 milliméteres dimenziójú készülékházhoz 151 grammos tömeg tartozik, az 5,66 hüvelykes kijelző felbontása 1080 x 1920 pixel, azaz Full HD, a fedélzeten pedig az Android 5.1 Lollipop rendszer várja, hogy működhessen. A pontos chipsetről még nincs információ, de egy nyolcmagos, LTE-képes SoC teljesíthet benne szolgálatot, ami négy darab 1,8 GHz-es, valamint négy darab 1,3 GHz-es processzormagot tartalmazhat. A memória mérete 2 gigabájt lesz, a belső tárolóegység pedig az eddig említett 16 gigabájt helyett 32 gigabájt lehet, ráadásul microSD bővítésre is lehetőségünk lesz 128 gigabájtig. A hátlap alá kerülő akkumulátor 3050 mAh kapacitással várható, a pontos megjelenési dátum és az ár még ismeretlen.

Előzmények

  • Videón a Samsung Galaxy A8

    A dél-koreai gyártó középkategóriás terméksorozatának legújabb tagja most működés közben is szemügyre vehető.

  • A TENAA-nál járt a Samsung Galaxy A8

    A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának legújabb modelljének leleplezése egyre közelebb lehet. Specifikációk tekintetében nincs már sok titok.

  • Képeken bukkant fel a Galaxy A8

    A Samsung középkategóriás terméksorozatának legnagyobb, 5,7 hüvelykes kijelzővel szerelt modellje most fotókon is megcsodálható.

Hirdetés