Egy csokornyi Xiaomi Mi 5 hír befutott

Hirdetés

Természetes azután, hogy a 2015-ös esztendőt a Xiaomi Mi 5 kihagyta, nagyobb a várakozás a gyártó által is megnevezett készülék iránt, mint valaha. Az biztos, hogy valamikor a kínai tavaszi fesztivál idején, Snapdragon 820-as SoC-vel mutatkozik be a miuis mobil, és a PhoneArena azt írja egy weibós forrás alapján, hogy a premierdátum február 20-a lehet, és az értékesítés mindjárt a következő napon megkezdődhet.

Újabb kémfotók erősítik meg a korábban már lebukott dizájnt
Újabb kémfotók „erősítik meg” a korábban már lebukott dizájnt [+]

Azt maga a Xiaomi megígérte, hogy felkészülnek a várhatóan hatalmas kezdeti érdeklődés kielégítésére, és a tajvani CTimes ezzel összhangban azt állítja, hogy egyes összeszerelő üzemekben túlóráznak a dolgozók, hogy elég nagy készlet felhalmozódjon a startra. Végezetül pedig az Mi 5 felbukkant specifikációjával együtt az egyik internetes viszonteladónál, aztán le is került onnan, alighanem a gyártó nyomására. Az oldal 600 dolláros árcédulát ragasztott a készülékre.

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb kémfotókon a Xiaomi Mi 5

    A bejelentés közeledtével egyre nagyobb arányban érkezhetnek hiteles kémanyagok. A mostani Mi 5 képek nem tartogatnak meglepetést.

  • Már gyártják a Xiaomi Mi 5-öt

    A Xiaomi egyik társalapítója megerősítette, hogy várva-várt csúcskészülékük már a gyártósoron van és februárban bemutatkozik, méghozzá Qualcomm Snapdragon 820-szal.

  • Videón a Xiaomi Mi 5?

    Renderképeken és egy online megosztott videón is lebukhatott a Xiaomi Mi 4 várva-várt folytatása.

  • Februárban érkezhet a Xiaomi Mi 5

    Egy kínai elemző szerint a 2016-os tavaszi fesztivál idején, azaz az év második hónapjában kerülhet polcokra a Xiaomi várva-várt csúcskészüléke.

Hirdetés