Ebben a hónapban elstartolhat a Lenovo Vibe Shot

Hirdetés

A márciusi MWC egyik legkülönlegesebb új terméke a fémkeretes Lenovo Vibe Shot volt, a hátsó, 16 megapixeles kamera ugyanis egy fémes csillogású sávot és nem egy, nem kettő, hanem három darab ledes villanót kapott a kiemelkedő fényerőért és a pontos bőrtónusokért. A kameraközpontú készülék optikai képstabilizátort is kapott, az előlapra pedig 8 megapixeles szelfi szenzor került.


Az MWC-n már kipróbáltuk a Lenovo Vibe Shotot [+]

A készülék öthüvelykes, 1080 x 1920 pixeles megjelenítővel lett felszerelve, de létezik egy 720 x 1280 pixeles, kedvezőbb árú variáns is. A Full HD-s Vibe Shot a Snapdragon 615-ös SoC-vel, az Adreno 405-ös IGP-vel, 3 GB RAM-mal és 32 gigabájtos belső tárolóval érkezik. Az Android 5.0 Lollipopot futtató készülék energiaellátásáért 3000 milliamperórás akkumulátor felel.


[+]

A Full HD-s Vibe Shot első körben a Kínai Népköztársaságban lesz kapható, méghozzá a korábbi, júniusi időpont helyett már péntektől, azaz május 22-től, 80 ezer forintnak megfelelő jüanért. Másutt júniusban startolhat el a Lenovo kameratelefonja, valamivel drágábban, nagyjából 95 ezer forintért.

Előzmények

Hirdetés