Dupla kamerával érkezhet a ZTE Star 3

A ZTE Star 2-t az MWC-n testközelből is megismerhettük, és a szögletes és kecses öthüvelykes csúcskészülék pozitív benyomásokat tett ránk. Még csak három hónap telt el Barcelona és hat a Star 2 bejelentése óta, máris pletykálnak a folytatásról, amely a logika és a matematika szabályait követve a Star 3 nevet kaphatja, persze semmi sem hivatalos, amíg egy ilyen nevű készüléket be nem jelentenek.

Kiszivároghattak a ZTE Star 3 renderképei

Míg a Star 2 öthüvelykes kijelzőt kapott, a képernyőkereteken tovább faragva a Star 3 megjelenítője úgy nőhet 5,5 hüvelykesre, hogy a készülékméret alig növekszik. Talán az előlapnál is érdekesebb a TechGadgetsz szerint megbízható forrásból származó renderképeken látható hátlap, azon ugyanis nem egy, hanem két kamera látható.

Dupla hátlapi kamerával érkezhet a ZTE Star 3

Valami hasonlóval a HTC a One M8-cal már előállt, legutóbb pedig a Honor 6 Plus kapcsán volt lehetőségünk ilyen megoldást tesztelni, és elégedettek voltunk az eredményekkel. A ZTE-s pletykák persze még csak pletykák, úgyhogy kérjük a renderképeket is fenntartásokkal kezelni, mindenesetre a megoldás és a képeken látható készülék is ígéretesnek tűnik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • MWC 2015: A ZTE Star 2-t is kipróbáltuk

    Full HD-s megjelenítővel és igen könnyű kivitellel kecsegtet a Star 2, amely ugyan korábban már bemutatkozott, most azonban sikerült nekünk is lencsevégre kapni.

Hirdetés