Hirdetés

djuice blog: Indulunk!

Ismét én kaptam azt a nagyszerű feladatot, hogy mélyen tisztelt olvasóinkat egy új blog indulásáról tájékoztassam; most startolt el a djuice blog, melynek most az első bekezdését olvassátok. Bizony, itt tegeződünk, mert a Telenortól függetlenedni próbáló, sok szempontból külön mobilszolgáltatónak is tekinthető djuice kizárólag a fiatalokat, egészen pontosan a 26 éven aluliakat célozza meg szolgáltatásaival és egyéb dolgaival, melyek e blog gerincét fogják adni.

Hogy miről van szó? Arról, hogy a djuice a tarifák, készülékek és egyéb opcionális szolgáltatások mellett igyekszik aktívan részt vállalni a fiatalok szórakoztatásában is. Koncerteket és más eseményeket szerveznek például, a Nyugatinál lévő központjuk pedig bolt, kávézó és szórakozóhely is egyben. Az átlagosnál jóval közvetlenebbül és többet kommunikálnak, pörögnek, ezen felül cégként felelősséget vállalnak a környezetükért (a CSR, azaz a corporate social responsibility fontos, és nem eléggé közismert szemlélet). Ezek egy részét ugye mi is csináljuk itt a Mobilarenánál (a kommunikációt mindenképp), épp ezért úgy gondoltuk, hogy olvasóink részéről is igény lehet egy olyan blogra, melyben mindenféle djuice-hoz kapcsolódó dologról írunk majd. Persze alapvetően a telekommunikációs vonalon mozogva és a teljesen off témákat kerülve, bár nyilván ilyenek is terítékre fognak kerülni. Mindezt Bog és jómagam fogjuk nektek prezentálni, felbátorodtunk ugyanis azon, hogy a szerkesztőségi blogunkat és a különféle utazós-sajtótájékoztatós anyagainkat több ezren nézitek meg, amint kikerülnek. Nagyjából erre számíthattok tehát a djuice blogban, de azért többet fogunk nyújtani, mint némi bohóckodás.

Lesz például két állandó rovatunk, az egyik a roppant kreatív Mobilarena kérdez, djuice válaszol nevet kapta, ami valószínűleg egész beszédes. A fórumban minden hónapban lehet majd kérdezni a djuice vezetőjétől, Biró Balázstól, aki közvetlenül nem fog válaszolni nektek, nekünk viszont igen, ugyanis minden hónap elején oda fogunk hozzá menni egy kamerával és tolmácsoljuk a szavaitokat. A józan ész határán belül minden belefér, kulisszatitkok, jövőbeli készülékek, szolgáltatások, kritikák, toljátok bátran. A másik visszatérő cím az Interaktív rovat, melyben mindenféle szavazásokra és nyereményjátékokra számíthattok, például meg fogjuk kérdezni, hogy az adott X készülék közül melyiket látnátok legszívesebben a djuice kínálatában. De nem lövök le minden poént...

Lesznek rendezvények is, nyilván mobilarenás vonalon, persze csak akkor, ha mutattok rá igényt. Én például nagyon szívesen látnék egy djuice-Mobilarena csocsóversenyt, de a kollégák egy része másra pörög, épp ezért szavaztatni fogunk (nem most, tehát még ne kezdjen senki ötletelni a fórumban), hogy mit szeretnétek, majd a djuice-szal közösen meg is valósítjuk a dolgokat. Emellett elmegyünk majd különféle rendezvényekre, én például holnap indulok az EFOTT-ra, hogy ott csináljak pár interjút a zenekarokkal, nem bulvárosan, hanem viccesen, majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle és mekkora rájuk az igény. Remélem, hogy nagy lesz, annyira ugyanis nem tűnik egyszerűnek a dolog, mint amennyire az volt leírni.

Ezeken kívül természetesen lesz szó készülékekről, tarifákról és szolgáltatásokról is, mert ez azért alapvetően még mindig egy telekommunikációval foglalkozó weboldal. Minden ötlet felé nyitottak vagyunk, írjátok tehát le, hogy mire vágytok, megpróbáljuk teljesíteni. A következő bejegyzést már Orfűről írom, elvileg holnap.

Bocha

Azóta történt

Előzmények

  • Megújult a djuice

    A Mobilarena véleménye a Telenortól külön vált djuice-ról és annak társadalmi programjáról.