Hirdetés

djuice blog: Adakozzunk az iszapkatasztrófa károsultjainak

Nagy öröm látni, hogy viszonylag sok cég próbál tenni valamit a vörösiszap áldozatainak megsegítése érdekében. Természetesen a djuice is egy ilyen cég, többek között azzal próbálnak tenni valamit a devecseri és kolontári családokért, hogy ügyfeleiket adakozásra bíztatják; ha a cég ügyfelei az U26-ban vagy valamelyik djuice caféban adományt adnak az áldozatoknak, annak összegétől függetlenül (tehát már 100 forintért is) kapnak 30 MyLife pontot, ráadásul a MyGreen kategóriában, ahol egyébként nagyon nehéz bármit is teljesíteni, mivel itt jellemzően csak környezetvédelmi/stb. tevékenységeket díjaz a szolgáltató.

Az adományokat november 15-ig várja a djuice; ekkor fogják publikálni, hogy mekkora összeg folyt be, az ügyfelek segítségét viszont továbbra is várják, hiszen az adományt szeretnék a lehető legjobb célra fordítani. Bárki segíthet majd abban, hogy kideríti, mire is van a leginkább szükségük a katasztrófa területén élőknek; a djuice a többit már intézi, a vásárlás, szállítás, átadás tehát megoldott.

Az adakozással tehát könnyedén szintet lehet lépni a MyLife-ban, igazi win-win szituációról van szó, tessék hát adakozni a legközelebbi caféban! Ha valaki lecsúszik a november 15-ös határidőről, az se bánkódjon, a 1749-es segélyvonal tárcsázása után is jár a MyLife pont.

Bocha

Azóta történt

Előzmények