Divatbemutatón bukott le a Vivo X6?

A kínai Harper's Bazaar is készül a decemberi, New York-i Victoria's Secret Fashion Show 2015 rendezvényre – de mégis hogy jön ez ide itt, a Mobilarena virtuális hasábjain? Nos, ha minden igaz, az alább közölt fotó azután készült, hogy a Bazaar munkatársai átvették a szóban forgó divatbemutatóra szóló VIP belépőjüket, az asztal közepén, weibós bejegyzésük szerint pedig nem más virít, mint a Vivo közelgő új ajánlata, az X6.

Divatbemutatón bukott le a Vivo X6?
Divatbemutatón bukott le a Vivo X6? [+]

Arra persze már a Vivo is erősen célzott, hogy hamarosan érkezhet a szóban forgó mobil és annak nagyobb képernyős variánsa, sőt: megemlítették már a 4 gigabájt RAM-ot és az ujjlenyomat-olvasót is, márpedig a fenti készülék hátulján egy biometrikus azonosító pillantható meg. A várhatóan Helio X20-as SoC-vel elstartoló X6-ot a gyártó azonban még nem mutatta meg teljes pompájában, így kérdéses, hogy a fenti fénykép egy hosszabb leleplezési procedúra része, avagy a Bazaar munkatársai idejekorán a világ elé tárták a fémházas masinát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • Vivo X6 előzetes érkezett

    Bár sokan mára várták az Xplay 5S leleplezését, a jövő év elejéig alighanem a színfalak mögött marad, a gyártó viszont közzétett egy előzetest az X6 phabletről.

  • Retinaszkennert is kap a Vivo X5 Pro?

    Egyre érdekesebb információk szivárognak ki a Vivo új készüléke kapcsán, a mostani poszter újabb biometrikus szenzorra utal.

  • Vivo X5 Pro előzetes érkezett

    Megmutatta a Vivo legújabb csúcskészülékének széleit, emellett kiszivárgott némi információ kamerás képességeiről.

Hirdetés