Hirdetés

Diszkrét és erős lett a Nubia Red Magic 6R

Visszafogott dizájn, kompaktabb kivitel és nyers erő jellemzi a Red Magic 6 új verzióját.

Bemutatkozott a kedvezőbb árú Nubia Red Magic 6R, ami visszafogott dizájn mellett kínál megfelelő teljesítményt és gamer funkciókat. A 7,8 milliméter vastag és körülbelül 186,4 grammos készülék a mindennapi használatra is fókuszál a játék mellett, amit a szolid kialakítás is támogat. Kapott még pár kamerát, bár a 64 megapixeles főegység melletti 8 megapixeles ultraszéles eddig sem remekelt, az 5 és 2 megapixeles szenzoroktól pedig nem érdemes sokat várni.

[+]

A hardvert érintetlenül hagyták, a Snapdragon 888-at 8 vagy 12 GB LPDRR5-ös memória támogatja 128 vagy 256 GB UFS 3.1-es belső tárhely mellett, megvannak az érintésérzékeny fizikai vezérlők és a Game Genie, a kijelző viszont kisebb lett és alacsonyabb képfrissítésű, ami számszakilag 6,67 hüvelyket és 144 Hz-et jelent. Az adaptív képfrissítés 30/60/90/120 és 144 Hz között alkalmazkodik, az előlapi 16 megapixeles kamera pedig középen követel magának egy kis helyet.


[+]

A nemzetközi premier júniusra várható, a készülék pedig Kínán kívül NFC-vel. Árak egyelőre a hazai piacra vonatkoztatva érhetők el, a 8/128 GB-os verzióért 2999 jüant kell fizetni, ami átszámolva olyan 134 ezer forintnak felel meg, a 12/256 GB-os modell pedig 147 ezer forintnyi jüanért vihető Kínában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

  • A Red Magic 6R is érkezik Európába

    A Nubia diszkrét erőgépe június végétől érhető el a gyártó hivatalos webshopjában.

  • Nubia Red Magic 6R - határeset

    A Nubia sajnos nem a megfelelő irányba halad, noha a készülékek hardveresen kifogástalanok, az összeszerelés- és anyagminőség is kitűnő, jó a dizájn, de ez egyre kevesebb a boldogsághoz.

Előzmények

Hirdetés