Díjat nyert a Pannon GSM

A lap testületének döntése szerint a Pannon GSM, mint a magyar távközlési piac sikeres szolgáltatója érdemelte ki a díjat, azzal a minősítéssel, hogy a társaság, különös tekintettel a közcélú egészségügyi intézmények támogatásában valamint a Pannon GSM Példakép Alapítvány működésében megtestesülő társadalmi szerepvállalásával felelősségteljes üzleti kultúra kialakításában és ápolásában játszik kulcsszerepet.

"A cégek nem az ügyfelektől és a környezetüktől izoláltan, hanem a társadalom szerves részeként működnek, teremtenek munkahelyet, nyújtanak szolgáltatásokat - és ha szükség van rá, segítő kezet. A Pannon GSM számára ezek a gesztusok nem új, körmönfont marketing stratégiát, hanem természetes, emberi viselkedést jelentenek" - mondta el Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. "Társadalmi felelősségvállalásunk túllép az egyszeri, gyorsan megtérülő PR-akciókon, ennél jóval messzebb tervezünk és cselekszünk aktivitásainkban."

A Budapest Business Journal évente 6 díjat ad ki az üzleti életben sikeres olyan cégek és felsővezetőik számára, akik képesek eredményes vállalkozásba fordítani a kreativitást, és akiknek egyedi üzleti stílusuk és a társadalomért érzett felelősségük nem hétköznapi cselekedetekben nyilvánul meg. A lap újságírói állítják össze a lehetséges jelölteket, akik közül a lap olvasói reprezentatív felmérés alapján kategóriánként hármat-hármat választanak ki és terjesztik a lap mellett működő szakmai kuratórium elé. A kuratóriumban a magyar gazdasági érdekképviseletek, a magyar és német valamint a magyar és angolszász vegyes kamarák képviselői bírálták el a jelöléseket.

A Pannon GSM társadalmi befektetéseinek zászlóshajója a Példakép Alapítvány. Ezen kívül stratégiai partnerséget épít a kultúra és a sport területén és további rendszeres adományokat tesz az aktuális szükségletek alapján a gyermekegészségügy és más közösségi területeken.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés