Cseppálló borítást kapott a Nexus 6

Hirdetés

A 2014-es Moto X egyik jó tulajdonsága a cseppálló kivitel, amit nem szabad összekeverni a magasabb, IP67-es vagy IP68-as por- és vízállósági minősítéssel, amelyet szigorú körülmények között tesztelnek. A Moto X-et tehát nem szabad vízbe dobni, azonban a fröccsenő víz és némi nedvesség ellen védelmet nyújt a konstrukció. Mivel a Nexus 6-ot is a Motorola gyártja, sőt: lényegében egy gigászi méretű Moto X-re hasonlít, szerencsére a Google-ös modell a gyártói készülék cseppállóságát is megkapta.

A cseppálló borítás előny lehet a phabletkategória trónjáért folytatott harcban

Nem rossz ajánlat tehát a Nexus 6, még ha prémium árat is kell érte kifizetni. A QHD-s AMOLED megjelenítő, a Snapdragon 805-ös rendszerchip, a 4G támogatás, a 3 gigabájt RAM, az optikai képstabilizátorral megtámogatott 13 megapixeles kamera, a fémkeretes cseppálló kivitel és az Android 5.0 Lollipop remek kombinációt alkotnak.

Azóta történt

  • Csúszik a Nexus 6 európai startja

    Az Egyesült Államokban az előjegyezhető készlet már elfogyott, Európában pedig még elő se lehet rendelni egy ideig a Google első referencia phabletjét.

  • Befejeződött a Motorola felvásárlása

    A Google és a Levono bejelentette, hogy befejeződött a hosszadalmas tulajdonosváltási procedúra. A Motorola 2,9 milliárd dollárért az előbbiből az utóbbi tulajdonába került.

  • Mobilarena TV: hat ujját megnyalja

    A Google Nexus 6 lesz mai adásunk főszereplője, amely a Motorola műhelyéből, abszolút csúcskategóriás hardverrel és óriás kijelzővel látogatott el szerkesztőségünkbe.

  • Google Nexus 6 - hatosfogat

    Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.

Előzmények

Hirdetés