Csendben lépett piacra Amerikában az LG Escape2

Hirdetés

Az amerikai AT&T kínálatában bukkant fel az LG Escape2, amit hivatalosan eddig nem jelentett be a vállalat. A készülék előfizetés nélkül 179 dolláros áron debütált, ami előzetes költségek nélkül átszámolva 55 ezer forintot jelent. Az újdonság formavilág szempontjából nagyon hasonlít az LG G4-re, specifikációk terén pedig a két hónappal ezelőtt leleplezett Spiritre hajaz.

A 4,7 hüvelykes kijelző 720 x 1280 pixel felbontású, a panel kiváló betekintési szöget garantál. A burkolat alatt egy Snapdragon 410 SoC dolgozik, emellé 1 GB RAM és 8 GB-os belső tárhely került, utóbbit microSD kártyával lehet bővíteni. Az Android 5.0 operációs rendszerrel, valamint 8 megapixeles hátlapi kamerával rendelkező készülék energiaellátását egy 2100 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Szoftveresen az LG saját felületét kapjuk, a már megszokott Knock Code-dal és a Gesture Shottal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • A Verizon bemutatta az LG Lancet készüléket

    A 120 dollárba kerülő készülék Snapdragon 410-es lapkakészlettel, 480x854 pixel felbontású kijelzővel és Windows Phone 8.1-gyel érkezik.

  • LG Joy - memóriazavar

    Az LG jelenlegi legolcsóbb okostelefonja a Joy névre hallgató modell, aminek legnagyobb problémája a memória méretében keresendő, emellett a kétmagos processzor sem túl erős.

  • LG Aka - a szem a lélek drága tükre

    A dél-koreai gyártó mobilja nem a HD kijelző vagy a Snapdragon 400 chipset, hanem az állandóan minket néző virtuális szempár és a magas ár miatt lesz emlékezetes.

  • LG Spirit 4G LTE - görbe árnykép

    Az LG kompakt középkategóriása szemrevaló, pillekönnyű és még egy kicsit meg is hajlított, két hiba azonban ront az ígéretes összképen.

Hirdetés