Core i5-tel szerelt androidos táblagépet mutatott be az LG

Hirdetés

Az LG forgalmaz többek között Windows 8.1-es hibrid tableteket (tehát a képernyő levehető), az egyik ilyen eszközt, a Tab Book 2-t például az idei CES-en mutatták be a nagyérdeműnek. Arra viszont kevesen számítottak, hogy megjelenik majd a Tab Book androidos verziója is, márpedig a 11TA740-GA50K tegnap leleplezésre került Dél-Koreában, az androidos eszközök közében páratlanul erősnek számító hardverrel.

Intel Core i5 CPU-val érkezik az LG Tab Book Android

Az androidos hibrid 11,6 hüvelykes, Full HD felbontású IPS megjelenítőt kapott, valamint szétcsúsztatható QWERTY billentyűzetet. A Tab Book lelke a 2,6 gigahertzes Core i5 4200U processzor, a grafikus feladatokat az Intel HD Graphics 4400 látja el. Rendszermemóriából 4 belső tárhelyből 128 gigabájt jár. A készülék rendelkezik  két USB 3.0-ás port is. Az androidos főverzió meglepő módon 4.2.2 Jelly Bean a 4.4 KitKat, illetve a hamarosan érkező, 64 bites támogatással bíró Android L helyett. Az androidos Tab Book áráról és megjelenési időpontjáról egyelőre még nem sokat tudni, mindenesetre a windowsos csúcsmodellek valahol 1800 dollár környékén vásárolhatók meg, így vélhetően a 11TA740-GA50K sem lesz olcsó darab.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • LG L40 - KitKat kezdőáron

    Elérte a KitKat illata a belépő kategóriát is, ráadásul az LG gazdag szoftvercsomagja kielégítő sebességgel fut a szerény felbontású kijelző mellett, elfogadható alternatívát nyújtva első okostelefon vásárlásakor.

  • LG G2 mini - testvére a példaképe

    A dél-koreai gyártó sem szeretett volna kimaradni a buliból, ezért az aktuális zászlóshajójának készített egy egész jó ajánlatnak számító mini változatot is.

Hirdetés