Cho Jun-Ho az LG Mobile új vezérigazgatója

Fontos változás történt az LG vezetőségében: Park Jong-Seok, az LG Mobile Communication Company részleg eddigi vezére egészségügyi okokból feladni kényszerül rangos pozícióját. Helyét az LG Group elnöke, Cho Jun-Ho veszi át a mobilos divízió élén, akitől a Whowired Korea szerint sokat vár a vállalat, konkrétan a felfelé ívelő eladások újabb lendületét.

Cho Jun-Ho mostantol az LG Mobile Communications feje
Cho Jun-Ho mostantol az LG Mobile Communications feje (forrás: Whowired Korea)

Az LG az egyike azon kevés tradicionális gyártóknak, amelyik a feltörekvő kínai márkák ellenére is növelni tudta piaci részesedését az okostelefonok között. Ennek elsősorban a kitűnő G3 és az abból induló termékcsalád az oka, a telefon és phablet határán táncoló készülék ugyanis nagy kijelzőt kapott relatív kompakt házban, remek specifikációkkal, villámgyors kamerával és QHD-s megjelenítővel. Nem meglepő, hogy a készülék az LG Mobile eddigi legnépszerűbb készülékévé vált, és sokan várják már most a folytatást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Android kagylóval készül az LG?

    Pletykák szerint rövidesen leleplezése kerülhet a hagyományos telefonos gombsort és érintőkijelzőt kombináló LG Ice Cream Smart.

Előzmények

  • LG G3 Screen – NUCLUN lapkával

    Az LG saját fejlesztésű nyolcmagos processzorával, 225 megabites LTE-A modemmel és valamivel alacsonyabb felbontású megjelenítővel érkezik a G3 frissített kiadása.

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • Érkezik az LG G3 Stylus

    Egy promóvideóban leplezte le a G3 sorozat legújabb tagját az LG, a kapacitív tollal rendelkező G3 Stylust.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés