CES 2024: Az Audio-Technica a kedvezőbb árfekvésű TWS-t mutatott be

Az ATH-TWX7 a gyártó olcsóbb modelljei közül való, mégis sokat kínál.

A prémium ligában játszó Audio-Technica az idei CES-re egy relatív kedvező árfekvésű TWS headsetet hozott, amely 200 dolláros áron nyit. Van a cégnek 80 dolláros ajánlata (SQ1TW), de az inkább a trendi-fiatalos design miatt népszerű, az ATH-TWX7 viszont tudását tekintve jóval komolyabb.


[+]

Az 5,8 mm-es meghajtókkal és aktív zajszűréssel ellátott fülesek száras kialakításúak, több színben kaphatóak (kép fent). Egy töltéssel 6 és fél órán keresztül működnek, további két teljes töltést pedig a hordozótok tud biztosítani, ami egyébként 15 perc alatt 1 órányi zenehallgatásra elég időt tud belepumpálni a fülesekbe. A multipoint ezen az árszinten épp úgy elvárás, mint a hibrid zajszűrés, ahol kétféle üzemmód közül választhatunk, de ha bizonytalanok vagyunk, akkor a társított mobilalkalmazás 10 másodperces környezeti zajminta alapján beállítja ezt helyettünk is.


[+]

Ha hosszan nyomjuk a füles szárát, akkor aktiválhatjuk a zajátengedős módot, az alkalmazásban pedig négyféle előre tárolt hangzáskép mellett ötcsatornás, saját EQ-t is létrehozhatunk. A telefonnal 5.2-es Bluetooth szabványon keresztül kommunikál a termék, a vásárlók a dobozban kétféle gumiharangot is találnak egyenként négyféle méretben, tehát a kényelmes viselethez megfelelőt biztosan meglelik.

Hirdetés