CES 2018: Mozgáshoz kínál apró, vezeték nélküli headsetet a Sony

Roppant apró, vezeték nélküli, earbud kialakítású headsetet mutatott be a Sony a CES-en. A több színben (fekete, fehér, sárga, pink) piacra kerülő tartozék kifejezetten a mozgással járó tevékenységekhez készült, futás, biciklizés, sziklamászás közbeni zenehallgatást célozva. Ugyanezen okból valamennyire vízálló is a termék (IPX4), elsősorban az izzadsággal szemben védett.


[+]

Az aktív zajszűrés ebben a méretben elég ritka, de ha a felhasználó úgy akarja, akkor az Ambient Sound Mode bekapcsolásával a környezeti zajokat is beengedheti. A termék együttműködik a Sony Headphones Connect alkalmazásával, amelyben saját sémákat hozhatunk létre és azokat a headseten egy gombot megnyomva aktiválhatjuk.


[+]

A kis aprósághoz tárolódobozka is tartozik, egyrészt hogy ne veszítsük el, másrészt pedig azért, mert ebben történik a fülbe illeszthető modulok töltése. A 4.1-es Bluetooth támogatja az A2DP, az AVRCP, a HFP és a HSP profilokat, teljesen lemerült állapotból a töltés másfél órát vesz igénybe, ezt követően 3 órányi üzemidőre számíthatunk zenehallgatás kapcsán. Készenléti módban bekapcsolt zajszűréssel 8, anélkül 35 órás lemerülési idővel érdemes kalkulálni.


[+]

A Sony WF-SP700N már az első negyedévben kapható lesz, 199 dolláros árával viszont nem számít kimondottan olcsónak.

Utazásunkat az Eustock.eu támogatta. Köszönjük!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Hirdetés