CES 2016: Olcsón, jót. Ez lehetne a Boway szlogenje

Hirdetés

A Boway (újfent egy ismeretlen, de hírnévre törő kínai cég) egy kisebb asztalkával vett részt a CES-en, ám legalább kint voltak. A V95/V95W névre keresztelt termékük ugyan nem mai darab, mégis mi eddig nem írtunk róla, pedig lett volna értelme. A "W" toldalék a 4G-s változatot jelöli, a 3G-s és az LTE-s között annyi a különbség, hogy előbbiben MediaTek MT6735 (1,3 GHz-es négy Cortex-A53 magos CPU), utóbbiban pedig MT6580 (1,3 GHz-es négy Cortex-A7 magos processzor) chipset dolgozik.

Még a középkategóriában is vállalható lenne a formaterv
Még a középkategóriában is vállalható lenne a formaterv [+]

Mindkettő SoC-nek az a feladata, hogy az 5 hüvelykes, HD felbontású IPS kijelzőt kiszolgálja. Próbáltuk megizzasztani az Android 5.1 operációs rendszert, ám az alapfeladatokat minden gond nélkül ellátta a telefon, nem volt idegesítő akadozás. A szoftvernek 1 GB RAM-mal kell gazdálkodnia, a felhasználónak pedig 16 GB-os adattároló jut. Fényképezni a 8 megapixeles, ledes villanóval ellátott hátlapi kamerával lehet.

Elegáns megjelenés kevés pénzért
Elegáns megjelenés kevés pénzért [+]

A 2000 mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt Boway készülék legnagyobb erénye viszont kétségtelenül az, hogy nagyon olcsó. A 3G-s variáns mindössze 59 dollárba kerül, ami előzetes költségek nélkül átszámolva 17 ezer forintot jelent. Az erősebbik modell sem kerül sokkal többe, bár csak ennyit mondtak, többet nem közöltek, de valószínűleg így is 25-30 ezer forint alatti árra lehet számítani, ami bőven versenyképes a mai piacon. Magyarországra csak hümmögtek, hivatalosan aligha lesz kapható bármelyik termékük.

Hátulról sem néz ki rosszul
Hátulról sem néz ki rosszul [+]

Utazásunkat az LG támogatta

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés