CES 2016: Megérkezett a Withings Go

Hirdetés

A francia illetőségű Withings nem új versenyző az okosórák terén, a gyártó az Activité és az Activité Pop névre hallgató eszközökkel robbant be a piacra, melyek a mi tetszésünket is elnyerték. A vállalat új terméke a Go nevet kapta, egy kedvező árú, ám korrekt tudású eszközről van szó, mely leginkább az aktív életet élők számára lesz vonzó.


[+]

Az óra automatikusan felismeri az aktivitás típusát, ami séta, futás, alvás és úszás is lehet. Utóbbi nem elírás, az órával az úszóedzéseket is lehet trekkelni, a készülék ugyanis körülbelül 50 méterig (165 lábig) vízálló. A készülék e-ink kijelzővel van szerelve, melynek több előnye is van: egyrészt állandóan aktív, másrészt a fogyasztás is igen kedvező, egy gombelemmel 8 hónapig bírja a Go (szintén nem elírás). Végül, de nem utolsósorban az olvashatóságnak is remek, az e-ink technológiának köszönhetően direkt napfényben is jól látható a panel.


[+]

Mindehhez persze egy mobilapp is tartozik (ez a Health Mate), mely szépen szinkronizálja az óra által mért adatokat, Android és iOS egyaránt támogatott. Érdekesség, hogy a Go nem csupán óra formátumban hordható, az előlapot kipattintva bárhova rögzíteni lehet a kütyüt. Az öt színben (zöld, piros, sárga, kék és fekete) piacra kerülő Go ára 69 amerikai dollár lesz, ami járulékos költségek nélkül körülbelül húszezer forintot jelent. A megjelenés az első negyedévben várható.

Utazásunkat az LG támogatta

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés