CES 2016: Ilyen a ZTE újdonsága

A ZTE standján sétálva botlottunk a Grand X 3 nevű készülékbe, mely a gyártó legújabb középkategóriás versenyzője. A gyártó már többször bizonyította rátermettségét az ár-érték kategória terén, a Grand X 3-mal pedig ismét egy jó ajánlatot szállított.


[+]

A viszonylag méretes telefon egy 5,5 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkezik, mely 720 x 1280 képpontos felbontással operál. A motorháztető alatt egy Qualcomm MSM8909 lapka duruzsol, mely egy négymagos, magonként 1,3 GHz órajelű processzort tartalmaz, 2 GB RAM és 16 GB microSD-vel bővíthető belső tárhely társaságában. A hátlapi kamera 8 megapixeles, az előlapi fényképező 2 megapixeles. Az energiát egy 3080 mAh kapacitású akkumulátorból nyeri a telefon, melynek különlegessége a Texas Instruments által fejlesztett rapid charging, melytől az átlagnál sebesebb töltést remélhetünk, ennek számszerűsítéséről azonban nem szólt a fáma.


[+]

A 4G-hálózatokkal is kommunikálni képes telefon szoftveres szinten egy kicsit le van maradva, a fedélzeten ugyanis 5.1.1-es Android fut, melyen csupán apró változtatásokat eszközölt a gyártó. Extraként a Dolby Audio hangzást lehet említeni. A várható ára 129 dollár, ami 37 ezer magyar forintot jelöl, ez természetesen a szokásos extrák nélkül értendő.

Utazásunkat az LG támogatta

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

Hirdetés