Hirdetés

Bluetooth FrogPad egy héten belül

Az egykezes hordozható billentyűzet, a FrogPad Bluetooth-csatolójú változatát a vásárlók egy héten belül kézbe vehetik. A Geekzone jelentése szerint a gyártó már a világon "mindenhol" kapcsolatba lépett a forgalmazókkal, és a premierre szeptember 27-ét szemelték ki. A tervek szerint a legtöbb országban a megrendeléstől számított maximum egy napon belül szállítják a terméket.

A FrogPad egy hordozható, egykezes használatra tervezett billentyűzet, amely az angol ábécé 15 leggyakrabban használt betűje köré szerveződik. A FrogPad nagyon praktikus és kompakt (7,62 x 12,7 cm); alacsony profilú, mégis teljes méretű gombokkal rendelkezik, így gyors és könnyű adatbevitelt tesz lehetővé. Az USB-s változat után a Bluetooth FrogPad a mobil felhasználók számára most megadja a drótnélküli szabadság előnyeit, miközben megtartja az eredeti billentyűzet érdemeit. (Beépített akkumulátora USB interfészen keresztül tölthető.)

A kiegészítőhöz Windows Mobile, Palm OS, Symbian és Mac OS rendszerhez való meghajtóprogram is létezik. A gyártó Java és ún. egységes üzenetküldő eszköz támogatást is kíván nyújtani hozzá a jövőben. A Bluetooth FrogPad bal- és jobbkezesek számára készített változatban is megjelenik, jelenleg 175 dolláros áron jegyezhető elő a gyártó honlapján.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés