Bluboo X550 5300 mAh-s akkumulátorral

Hirdetés

Elképesztően erős hardverrel, gyönyörű kijelzővel és precíz mérnöki munkával készített eszközöket láthatunk manapság, egy dolog azonban továbbra sem erősödik olyan ütemben, amilyenben kellene. Az akkumulátorok ugyanis nem veszik fel a versenyt az előbb említett komponensek fejlődésének sebességével, így a gyártók igyekeznek egyre nagyobb kapacitású telepeket beletuszkolni a mobiltestekbe. Így tesz majd a Bluboo is, mely a május 19-én bemutatásra kerülő, X550 névre hallgató készülékét egy 5300 mAh-s energiaforrással látta el.

Gigászi teleppel érkezik a Bluboo X550
[+]

Az újdonság a hatalmas akkumulátor mellett középkategóriás belső kapott: az 5,5 hüvelykes, HD felbontású kijelző mellé egy 64 bites architektúrájú MediaTek MT6735 SoC dukál. Rendszermemória tekintetében 2 GB-ra kell számítani, a belső tárhely mérete pedig 16 GB, ám ezt microSD kártyával tovább lehet bővíteni. Az LTE támogatással, 8 megapixeles előlapi kamerával és Android 5.1 Lollipop operációs rendszerrel rendelkező X550 általános végfelhasználói ára 170 dollár, azaz előzetes költségek nélkül átszámolva 45 ezer forint lesz (lesz előtte egy 150 dolláros akció is), megjelenésére Kínában már a következő hetekben sor kerül.

Azóta történt

  • Bluboo X550 - energiaforrás

    Mi az: 5300 milliamperórás akkumulátor van benne, és mégsem tablet? Hát a Bluboo Android 5.1-es phabletje, amely az okostelefonok között rekordnak számít.

  • Érkezik a Bluboo Picasso

    Mutatós küllem és zafírüveg védelem fémjelezheti a Bluboo készülékfélben lévő okostelefonját.

Előzmények

Hirdetés