Billentyűzetes tok érkezhet a Nexus 9 mellé

Hirdetés

A következő és talán utolsó nexusos táblagépről számos információ kiszivárgott már, szokás például a várható képernyőméret miatt Nexus 9-nek nevezni, többen pedig tudni vélik, hogy a tabletért, ami az ősz folyamán jelenhet meg, a HTC a felelős. A legújabb kiszivárgott információk szerint egy bluetooth-os billentyűzetes tok is elérhető lesz a referenciatablethez, amelyet a táblagéphez hasonlóan a Play Áruházban lehet majd megvásárolni  persze azokban az országokban, ahol ezeket az eszközöket forgalmazzák.

Ilyen lehet a Nexus 9 billentyűzetes tokja

Mivel a billentyűzet vezeték nélkül kommunikálhat a táblagéppel, a hírek szerint egy 450 milliamperórás akkumulátorral is felszerelték, valamint egy NFC-chippel. A fenti séma alapján kifejezetten vékony lehet a kiegészítő, az egész tok az Android Police mérései szerint 228 x 320 x 5 millimétert tehet ki. A méretek egyébként az eddigi 16:10-es helyett 4:3-as képarányra utalnak, ami a tablet megjelenítőjét illeti. Kíváncsian várjuk, hogy mikor kerülhet leleplezésre az eszköz illetve kiegészítői, így a bluetooth-os billentyűzetes tok.

Azóta történt

  • Lebuktatta a Nexus 9-et az NVIDIA

    Nem először bukkan fel hivatalos forráson egy bejelentés előtt álló készülék, most a Tegra K1-es HTC Nexus 9 került az NVIDIA adatbázisában megnevezésre.

  • Parkolópályán az Android Silver

    A vegyes fogadtatás miatt várhatóan felhagy a csúcsmodellekre szánt új platform fejlesztésével a Google.

  • Kiszivárgott a Nexus 9 premierjének dátuma

    Friss információk szerint kevesebb, mint egy hónap van hátra a HTC által gyártott és az NVIDIA SoC-je által meghajtott új Google táblagép bejelentésééig.

  • Ilyen lesz a Nexus 6?

    Újabb képeken is látható a Motorola „Shamu” belső néven készített Android referenciamodellje.

Előzmények

Hirdetés