Bemutatkozott az Oppo A37

Hirdetés

Szingapúrban látott napvilágot az Oppo legújabb mobilja, az A37. Az ázsiai belpiacos kütyü 55 ezer forintnyi összeg alatt szerezhető be, de alapjait tekintve korántsem nevezhető frissnek, hiszen egy Qualcomm Snapdragon 410 adja a rendszer lelkét. A 143 x 71 x 7,7 milliméteres, 136 grammos tömeggel rendelkező mobil előlapjára öthüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású IPS kijelző került, aminek védelméről Gorilla Glass 4 gondoskodik, szélein pedig 2.5D lekerekítést használt a gyártó.

Két divatos szín: rózsaarany és arany, az előlap minden esetben fehér.
Két divatos szín: rózsaarany és arany, az előlap minden esetben fehér. [+]

A rendszerchip alapján egyértelmű Adreno 306 grafikai egység mellé 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtos belső tároló tartozik, ez utóbbi akár úgy is bővíthető microSD segítségével, hogy nem mondunk le a dual SIM előnyeiről. A gyártó sajtóanyaga kiemeli a fotós képességeket is, a hátlapi 8 megapixeles szenzor 1/3,2" méretű, a hozzá tartozó lencse pedig f/2.2 apertúrájú. Ultra HD módban 24 megapixelre is tudja interpolálni a képeket, de ennél nyilvánvalóan hasznosabb, hogy az előlapi kamera sem gyenge, 5 megapixeles, f/2.4-es optikával.

Két darab nanoSIM és egy microSD, ezen a téren nem kell kompromisszumot kötnünk.
Két darab nanoSIM és egy microSD, ezen a téren nem kell kompromisszumot kötnünk. [+]

Az Android 5.1 főverziójú Oppón a ColorOS 3.0 felülete teljesít szolgálatot, az üzemidőről pedig egy 2630 mAh kapacitású telep gondoskodik. A kütyü elsőként Szingapúrban érhető el, Indonéziában pedig június 25-étől lehet megvásárolni eszközt, nemzetközi változat bemutatására pedig még várunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott az Oppo A59

    Kínában néhány nap múlva már meg is lehet venni a középkategóriás újdonságot, nemzetközi változatról azonban még nem lehetett hallani.

  • Bemutatkozott az Oppo F1 Plus

    Ami a nemrég bejelentett Oppo R9 nemzetközi variánsa. Nem maradt ki a 4 gigabájt RAM és a 16 megapixeles előlapi kamera.

  • Március 17-én érkezik az Oppo R9

    Az előző plakáton még R9-ként szerepelt egy újdonság, a mostanin viszont csak simán idézőjelbe tettek egy kilencest, még az sem kizárt, hogy a Find-széria újabb ékes darabja mutatkozik be.

  • Kipróbáltuk az Oppo F1-et és R7s-t

    Negyedik alkalommal került megrendezésre a budapesti Oppo meetup, amin ki tudtuk próbálni a gyártó két friss modelljét.

Hirdetés