Bemutatkozott az LG Band Play

Hirdetés

Az LG újabb taggal bővítette középkategóriás termékpalettáját. A Band Play névre hallgató készüléket Dél-Koreában mutatta be a vállalat, ahol 356 dolláros, vagyis közel 100 ezer forintos áron kerül majd forgalomba.

LG Band Play

Az árcímke igencsak túlzónak mondható, főleg a specifikációkat figyelembe véve. Az újdonság belsejében ugyanis egy 1,2 GHz-en dolgozó, négymagos processzorral ellátott Snapdragon 410 SoC található, ami minden bizonnyal kellemes párost alkot majd az 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzővel. RAM-ból 2 GB jutott, az adattároló pedig 16 GB-os, utóbbit akár microSD kártyával is lehet bővíteni.

LG Band Play

A 2300 mAh kapacitású akkumulátorral érkező Band Play 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerát kapott. Az 1 wattos hangszóró jó hangzást ígér, a zenei képességeket pedig a QuadBeat 3 headset erősíti. Az Android 5.1 operációs rendszert futtató masina európai értékesítéséről egyelőre nem ejtettek szót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG Magna - ezért nem kapna diplomát

    A dél-koreai gyártó újdonsága enyhén ívelt formatervet, HD felbontású, 5 hüvelykes megjelenítőt kapott, ám a hardver és az ár tekintetében nagyon mellélőttek.

  • LG Joy - memóriazavar

    Az LG jelenlegi legolcsóbb okostelefonja a Joy névre hallgató modell, aminek legnagyobb problémája a memória méretében keresendő, emellett a kétmagos processzor sem túl erős.

  • LG Aka - a szem a lélek drága tükre

    A dél-koreai gyártó mobilja nem a HD kijelző vagy a Snapdragon 400 chipset, hanem az állandóan minket néző virtuális szempár és a magas ár miatt lesz emlékezetes.

  • LG Spirit 4G LTE - görbe árnykép

    Az LG kompakt középkategóriása szemrevaló, pillekönnyű és még egy kicsit meg is hajlított, két hiba azonban ront az ígéretes összképen.

Hirdetés