Bemutatkozott az Asus ZenPad 3S 10 LTE

Az óriási kijelzővel ellátott telefonok idején egyre kisebb a vásárlói lelkesedés a táblagépek iránt, viszont az Asus időről időre felbukkan egy-egy új darabbal, tavaly többek közt a ZenPad 3S 10-et dobták piacra, amit most LTE-képességekkel és egy új rendszerchippel egészítettek ki. A 4G-képes Z500KL belsejében Qualcomm Snapdragon 650 lapka teljesít szolgálatot, a korábbi változatból ismerős méretű 4 gigabájt RAM és 32 gigabájtos belső tárolóegység társaságában.


[+]

A hátlapján 8, előlapján 5 megapixeles kamera van, méretek szempontjából 242,3 x 164,2 x 6,75 milliméteres dimenziókkal és 490 grammos tömeggel büszkélkedhet. Az Android 6.0 Marshmallow rendszerverziót futtató gép 16 órás üzemidőt ígér, ezt egy 7800 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően tudja tenni. A géphez jár egy Z stylus névre hallgató ceruza is, ami állítólag 1024-féle erősségű nyomást tud megkülönböztetni és önmagában egy hétig megy a beépített energiahordozója.

A sötétszürke készülék elsőként Malajziában lesz elérhető, körülbelül 115 000 forintnak megfelelő helyi valutáért, a csomagban védőtok és egy egyedi stílusú támaszték is akad.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • Asus ZenPad 3 8.0 - a nyugalom kis szigete

    A tajvaniak táblagépe szinte minden felvonultat, amire a felső kategóriában vágynánk: nagyon szép kijelző, kompakt méret, erős hardver, LTE és megfelelő árazás.

  • ASUS ZenPad 8.0 (Z380C) - nincs nyugalma

    A tavalyi MeMO Padok sikerére építkező nyolchüvelykes táblagép látogatott el hozzánk cserélhető hátlappal és új generációs Intel lapkakészlettel, ám valami, valahol félrement a minőségkontroll során.

  • Asus Zenpad 10 Z300CL - zen-e füleimnek?

    A Zenfone-ok után megjöttek a ZenPad névre keresztelt tabletek is a tajvani gyártótól, a legnagyobb, legerősebb modellt próbáltuk ki spéci billentyűzettel.

Hirdetés