Bemutatkozott a ZTE ZMAX

Az elmúlt évek során az érintőkijelzős telefonok képátlója drasztikusan megnőtt és ma már nem csak a legfelső szegmensben találkozni valódi óriásokkal. Kezdetben a legtöbb olcsóbb modell meglehetősen alacsony felbontású kijelző köré épült, ám a feltörekvő gyártók nyomására egyre inkább kezd elterjedni ebben a szegmensben is a HD felbontás.

Nincs ez másképp a ZTE frissen bemutatott készüléke kapcsán sem, mely a 232 dolláros, vagyis nettó 56 000 forintos árával az 5,7 hüvelykes HD mezőnyben kedvező árfekvésű ajánlatnak tűnik. Más paramétereit tekintve a ZMAX egy átlagos középkategóriás készülék, mely Full HD videók rögzítésére alkalmas 8 megapixeles fő és 1,6 megapixeles előlapi kamerát, 1,2 GHz-es négymagos Snapdragon 400 processzort, 2 GB RAM-ot, microSD kártyával bővíthető 16 GB belső tárhelyet és 3400 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az Android 4.4.2 KitKat operációs rendszerrel érkező ZTE ZMAX az amerikai T-Mobile kínálatában lesz elsőként elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • IFA 2014: Megérkezett a ZTE Blade Vec

    A kínai gyártó újdonsága két változatban lesz elérhető, ám a vastagságon mellett sokban különböznek, 5 hüvelykes HD kijelző viszont azonos.

  • Bemutatkozott a ZTE Nubia Z7, Z7 Max és a Z7 mini

    A kínai gyártó hivatalosan is leleplezte három újdonságát, melyek tudásukat tekintve szinte kivétel nélkül a felsőkategóriában versenyeznek.

  • ZTE Blade L2 - csalóka sorozat

    Két SIM-et kezelő, egész korrekt hardverrel rendelkező masina érkezett hozzánk, a kijelző méretes, ám a kellemes árazásnak a felbontás és a kamera esett áldozatául.

  • Piacon a kétkártyás Blade L2

    Spanyolország és Görögország elsőként juthat hozzá a ZTE népszerű „penge” sorozatának legújabb kétkártyás tagjához.

Hirdetés