Bemutatkozott a ZTE Nubia Prague S

Hirdetés

A ZTE bemutatta a My Prague utódját, amit Nubia Prague S-nek nevezett el. A prémium minőséget keltő, de hardverét tekintve középkategóriás eszköz előlapján 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt találunk roppant vékony oldalsó kávákkal és a széleken 2.5D lekerekítéssel. A burkolat alatt maradt a Qualcomm Snapdragon 615 nyolcmagos Cortex-A53 processzorral, Adreno 405 grafikus gyorsítóval, 3 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos, bővíthető tárolóegységgel.

Bemutatkozott a ZTE Nubia Prague S
[+]

A hátlapjára 13 megapixeles kamera került szimpla ledes villanóval, elöl pedig 8 megapixeles érzékelő található. A Prague S-en ujjlenyomat-olvasó nincs, helyette viszont egy íriszazonosító teljesíthet szolgálatot. A Nubia FiT (Frame interactive Technology) ennél az eszköznél is megvan, csakúgy, mint a Dual 4G támogatás. A 148,2 x 72,5 x 6,8 milliméteres, 135 grammot készülékház unibody, két külön fiók figyel a bal oldalán, a felsőbe csak microSIM mehet, az alsóba pedig nanoSIM vagy microSD. Az akkumulátor kapacitása sajnos nem nőtt, 2200 mAh-s maradt. A Nubia Prague S fehér/ezüst és rózsaarany színekben jelenik meg, ára 105-110 000 forint körül alakul Kínában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Nubia Z11 Mini előzetesek érkeztek

    A „ZTE" készüléke kamerás fronton alkothat maradandót, legalábbis erre próbál utalni a kínai a gyártó az internetre feltöltött képeken.

  • Bemutatkozott a Nubia Z11 Mini

    A ZTE fennhatósága alá tartozó márka új taggal bővült, ami 16 megapixeles kamerával és középkategóriás felszereltséggel hódítana.

Hirdetés