Hirdetés

Bemutatkozott a ZenPad 3S 10

Egyre csökkennek a táblagépes eladások, ettől azonban még szép számban fogynak a nagy érintőképernyős eszközök, és az Asus az egyik leglelkesebb szereplő a kategóriában. A ZenPad 3S 10-ről pár hete már beszélt röviden a gyártó, azonban csak most jött el a pillanat a hivatalos leleplezésre. A tablet 10 hüvelykes, 1536 x 2048 pixeles IPS megjelenítőt kapott, amelyet a hatmagos MediaTek MT8176 hajt meg, a PowerVR GX6250-es grafikus gyorsító, 4 gigabájt RAM, 32 gigabájtos belső tároló és microSD kártyaolvasó társaságában.


[+]

Ha ez nem lenne elég, további 5 gigabájt az Asus, 100 pedig a Google Drive felhőben lesz elérhető. A tablet 5900 milliamperórás akkumulátort kapott, amelyet az adatátvitelre is használatos USB Type-C porton lehet tölteni. Audio fronton Hi Res Audio, DTS HD Premium, Headphone X és SonicMaster aptX szerepel a specifikációban. A ZenPad 3s 10 240,5 x 163,7 x 7,6 milliméteres (a széleknél mindössze 5,8 millimétert lehet mérni), és 430 grammot nyom.


[+]

A tablet természetesen az Asus ZenUI-t futtatja, méghozzá Android 6.0-s alapokon. Az előlapra 5, a hátlapra pedig 8 megapixeles kamera került. Tajvanon a ketyere 340 dollárba, azaz nagyjából 96 ezer forintba fog kerülni, az értékesítés augusztus 1-jén kezdődik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Asus ZenPad 3S 10 Z500M - két test, egy lélek

    Kétféle ZenPad 3S került hozzánk tesztre, a most bemutatásra kerülő, olcsóbbik variáns sem panaszkodhat a küllem vagy a felszereltség tekintetében, plusz a a multimédiára is rámentek.

Előzmények

  • Július 12-én érkezik az ASUS ZenPad 3S 10

    Keskeny kávákat ígér a gyártó új tízhüvelykes tablete, ami néhány héten belül bemutatkozik a nagyközönség előtt.

  • ASUS ZenPad 8.0 (Z380C) - nincs nyugalma

    A tavalyi MeMO Padok sikerére építkező nyolchüvelykes táblagép látogatott el hozzánk cserélhető hátlappal és új generációs Intel lapkakészlettel, ám valami, valahol félrement a minőségkontroll során.

  • Asus Zenpad 10 Z300CL - zen-e füleimnek?

    A Zenfone-ok után megjöttek a ZenPad névre keresztelt tabletek is a tajvani gyártótól, a legnagyobb, legerősebb modellt próbáltuk ki spéci billentyűzettel.

Hirdetés