Audiofil élményt ígér a Vivo X6S és X6S Plus

Hirdetés

A kínai illetőségű Vivo ma bemutatta két frissített eszközét, az X6S és X6S Plus-t. Kívülről nincs változás, ilyen téren pontosan ugyanazokkal az adottságokkal rendelkeznek az újdonságok, mint a két előd. Maradt az ezüst, arany és rózsaszín színválaszték, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó és az előlapi érintésérzékeny gombok sem változtak. A kisebbik kijelzője 5,2 hüvelykes, a nagyobbik kijelzője 5,7 hüvelykes maradt, akármelyiket is válasszuk, Full HD felbontású Super AMOLED megjelenítővel fogunk találkozni.

Audiofil élményt ígér a vivo X6S és X6S Plus
[+]

Hardveres téren történt fejlődés, a MediaTek MT6752-t kukázta a gyártó, helyére Qualcomm Snapdragon 652 került. A rendszermemória 4 gigabájt, tárolóegységekből 32 és 64 gigabájtos lehetséges. Az X6S Plus esetén 16 megapixelesre hízott a kamera, a PDAF-autofókusz segítségével 0,6 másodperces élesítési idők sem irreálisak a gyártó szerint.

Audiofil élményt ígér a Vivo X6S és X6S Plus
[+]

Zenei téren az X6S-be az Asahi szolgáltatta a chipet, egy AKM4375-s, 32-bites DAC dolgozik benne, a nagyobbik testvérben pedig ES9028 Sabre DAC és Yamaha YSS-205X jelfeldolgozó egység teljesít szolgálatot. Az X6S ára Kínában, hivatalos áruházból rendelve 110 000 forintnyi jüannak felel meg, az X6S Plus-ért nagyságrendileg 130 000 forintnyi jüanért juthatnak hozzá a helyi felhasználók. A rendelések teljesítése április 5-én indul el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • A TENAA-nál járt a Vivo X6S

    A kínaiak modelljéről immár fotók és specifikációs adatokat megtudhattunk. Az biztos, hogy a jó felszereltség mellé vékony kivitel társul.

  • Piacra lépett a Vivo X6 és X6 Plus

    Ahogyan azt várni lehetett, a kínai cég bemutatta két új készülékét, mindkettő fém burkolatot, sok rendszermemóriát AMOLED kijelzőt kapott.

Hirdetés