Bemutatkozott a Samsung Galaxy Folder

Többször került már szóba, hogy a Samsung bemutat egy felnyitható kialakítású, Android rendszert futtató okostelefont, de erre csak hosszú idő után, a mai napon került sor, érdekes módon szinte egy időben az LG hasonló készülékével. A különlegességnek számító mobil 3,8 hüvelykes képátlójú belső kijelzőt kapott, a pletykákkal ellentétben külső megjelenítőt nem láthatunk rajta.

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Folder

A hardverről pontos információkat még nem tudunk, de a belső tárolóegysége 8 gigabájt kapacitású, ami akár 128 gigabájtig bővíthető microSD kártya segítségével. A telefon hátlapi kamerája 8 megapixeles, a kijelzője fölé pedig egy 2 megapixeles érzékelő került. A hátlapja alatt található akkumulátor 1800 mAh kapacitású. A telefon Android 5.1 Lollipoppal jelenik meg, egyelőre csak Dél-Koreában elérhető, ahol körülbelül 63 000 forintnak megfelelő összegért lehet hazavinni. A későbbiekben nem kizárt, hogy más piacokon is megjelenik a Galaxy Folder.

Azóta történt

  • Promóanyagon az új flipes Galaxy

    A népszerűségük bár lecsengett, a nosztalgiafaktor miatt ugyanakkor évről évre megjelenik néhány új, összecsukható mobil. A Galaxy Folder 2 promóciós képei szivároghattak ki.

  • Újabb képeken a Galaxy Folder 2

    Először egy promóciós anyag került ki kínai forrásból, most pedig működés közben látható a kinyitható, androidos Samsung.

Előzmények

  • Sajtófotón a Galaxy Folder

    Újabb képeken is látható a Samsung négymagos processzorral szerelt Jelly Bean kagylómobilja.

  • Fotón a Galaxy Folder

    A sematikus rajzok és látványtervek után fotókon is felbukkant a Samsung két kijelzős Android kagylója.

Hirdetés