Bemutatkozott a Samsung 领世旗舰Ⅲ

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt a Samsungnál minden az Unpacked eseményről szólt, ahol bemutatkozott a Galaxy Note5 és a Galaxy S6 edge+. A dél-koreaiaknál azonban nem csitultak a kedélyek, és Kínában napvilágot látott egy szétnyitható kialakítással (flip) rendelkező mobiltelefon.

Samsung G9198
[+]

A világ legnépesebb országában egyszerűen csak Samsung 领世旗舰Ⅲ névre keresztelt készülék modellszáma G9198, és a formatervén kívül érdekessége, hogy Snapdragon 808 chipset hajtja. Szintén nem átlagos dolog, hogy a szerkezet két darab 3,9 hüvelykes, 768p felbontású Super-AMOLED kijelzőt kapott, emellett a microSD-vel bővíthető 16 GB-os háttértároló és a 2 GB RAM emelhető ki.

Samsung G9198
[+]

A G9198 hátlapján egy f/1.9-es rekeszértékű, ledes villanóval ellátott 16 megapixeles, az előlapján pedig egy szintén f/1.9-es blendéjű, ám csupán 5 megapixeles kamera található (minden bizonnyal ezek ugyanazok a szenzorok, mint amik a Note 5-ben találhatók). A készülék 2020 mAh-s akkumulátort kapott.

A korábbi pletykák szerint egyébként a G9198 jelzést a Galaxy S6 mininek tulajdonították, ám immár biztos, hogy ez egy jó nagy tévedés volt. A Snapdragon 808 ettől még esélyes, hogy a kompakt modell lelke lesz, de a hivatalos bejelentésig felesleges találgatásokba bocsátkozni.

Samsung G9198
[+]

A Samsung 领世旗舰Ⅲ egyelőre Kínában lesz csak kapható, az elődből kiindulva pedig aligha fogja a nemzetközi piacon értékesíteni a készüléket a gyártó.

Előzmények

Hirdetés